PADI Night Diver

 

De gedachte om ’s nachts onder het wateroppervlak te duiken, lijkt mysterieus maar ook erg aanlokkelijk. Hoewel je al vele malen eerder op een bepaalde duikstek hebt gedoken, duik je ’s nachts in een hele nieuwe wereld. En zie je deze duikstek tot leven komen in de gloed van je duiklamp. Het tafereel verandert als dagdieren zich terugtrekken en nachtdieren tevoorschijn komen. Als je je hebt afgevraagd wat er onder water gebeurt nadat de zon ondergaat, meld je dan aan voor de PADI Night Diver Specialty-cursus.

In drie nachtduiken oefen je het navigeren onder water bij nacht en leer hoe je in het donker de plek kunt vinden waar je het water in en weer uit gaat. Je instructeur geeft je tips voor nachtduiken, leert je hoe je in contact kunt blijven met je buddy en voorkomt dat je gedesoriënteerd raakt.

De nachtduik wordt nog spectaculairder en magischer tijdens de UV-nachtduik. Sommigen koralen, vissen en anemonen absorberen het UV-licht en krijgen een glow in the dark-effect.

Tijdens de PADI Nachtduik Specialty Course maken wij in totaal 3 duiken, verspreid over 3 avonden, of over 2 avonden voor wie het echt laat wil maken.

 

Wat heb je nodig:

  • Brevet als (Junior) Open Water duiker
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Goede lichamelijke conditie

 

Prijs:     USD 270 / ANG 450 (excl. boek of e-learning)

Duur:    3 duiken, op 2 of 3 avonden

 

Combineer deze cursus met onze PADI Advanced Open Water– of Rescue Diver-cursus en krijg USD 60 / ANG 100 korting.