Junior Divemaster

 

Heb je al heel jong ontdekt dat duiken meer dan een hobby voor je is, en wil je dat duiken een nog grotere rol in je leven gaat spelen? Doe dan de PADI Divemaster cursus en geef jezelf een voorsprong op anderen in je generatie. 

De PADI Junior Divemaster Cursus is je eerste stap in de richting van een carrière in de duikwereld – hetzij fulltime of als vakantiebaan tijdens je studies. Je zult nauw samenwerken met je instructeur/mentor die jou tot de absolute elite op duikgebied in jouw leeftijdsgroep brengt.

Net als de gewone divemasteropleiding is de junior-divemaster meer een stage dan een opleiding, waarbij je de duikschool van binnenuit leert kennen en ons team assisteert bij cursussen, gidsduiken, duiktripjes, enz. Je draait echt mee in het dagelijkse reilen en zeilen van de duikschool en doet zo waardevolle ervaring op met verkopen, materiaalonderhoud, zakelijke communicatie en natuurlijk duiken zelf!

Je kunt de stage afronden in 3 tot 4 weken waarbij je 4 of 5 dagen in de week in de duikschool meeloopt.

Als PADI junior divemaster heb je al op jonge leeftijd een semi-professionele kwalificatie waarmee je divemasters en instructeurs mag assisteren. Bovendien heb je al een deel van de gewone divemaster opleiding afgerond en in feite een shortcut in handen om, eenmaal 18, je definitieve divemaster-papieren te halen!

Wij hebben een leuk cadeaupakket voor onze allereerste Junior Divemaster-kandidaat!

 

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 20 gelogde duiken.
  • Minimaal 15 jaar oud zijn.
  • In het bezit zijn van een (Junior) Open Water, (Junior) Advanced en (Junior) Rescue Brevet.
  • Fit genoeg zijn om te kunnen duiken en een medische verklaring door een arts is ondertekend.

 

Prijs: USD 1199 / ANG 2000

Tijd: 3 tot 4 weken