Introductieduik

 

Heb je nog nooit gedoken maar het wel altijd al een keer willen proberen? Met een introductieduik krijg je de kans om het duiken zelf te ervaren. Bij Porto Mari Sports werken instructeurs die alles duidelijk en helder uitleggen en altijd bereid zijn om al je vragen te beantwoorden. Ook proberen wij de groepen altijd zo klein mogelijk te houden: max. 4 personen, maar vaak ook 1-op-1.

Playa Porto Mari is een ideale locatie voor zo’n beginnende duik, volgens velen zelfs de beste op het eiland. Het onderwaterleven is hier zo uniek dat het bijna zonde is om het niet te proberen. Ben je medisch geschikt voor een introduik? Check de medische verklaring!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je krijgt een boekje waarin alles duidelijk uitgelegd staat; daarna gaan we er even samen voor zitten en leggen wij je alles nog eens persoonlijk uit ook. Vervolgens doen we de duikuitrusting aan en lopen we het water in. We doen enkele oefeningen in ondiep water om de duik zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Comfort en plezier staan bij ons centraal en daarom zullen we alles op een rustig tempo doen. Na de oefeningen maak je met de instructeur een mooie duik op het rif van PortoMari tot max. 12 meter.

 Na de introductieduik kun je beslissen of je door wil gaan voor je PADI Open Water brevet. De eerste les heb je dan al gehad.

Prijs: USD 99 / ANG 170

Tijd: +/- 2 uur