Duiken op Klein Curaçao

Een trip naar een onbewoond bounty eiland en dan ook nog duiken! Dat kan allemaal op Klein Curaçao. Ook voor wie niet duikt is dit een fantastische trip.

Stap met ons op de moderne boot, de Mermaid. De boot vertekt om 7 uur vanuit de haven aan het Spaanse Water. Na ongeveer anderhalf uur varen kom je aan op dit zonovergoten paradijs waar je de witste stranden en de helderste turquoise zee kan vinden van heel de Caraïben. Aangekomen op Klein Curaçao is er eerst tijd voor een lekker ontbijt bij het volledig gefaciliteerde beach house.

Daarna zal onze eerste duik beginnen aan de rechterkant van het eiland. Wij worden dan met een dinghy naar de eerste duikplek gebracht. Wat zo bijzonder is aan het duiken op Klein Curaçao is niet alleen het ontzettend heldere water maar vooral de stijle wand waar je langs duikt die wel tot 40 meter naar beneden loopt. De duik is een driftduik dus we zullen ook weer door de boot worden opgepikt.

Na de eerste duik is er tijd om even te relaxen op het strand of het eiland te verkennen. Er is een oude vuurtoren en er zijn verschillende aangespoelde scheepswrakken die je kunt bezoeken. Rond het middaguur begint het barbecuebuffet.

Om 15:00 uur zullen wij beginnen aan onze tweede duik aan de linkerkant van het eiland. Aan deze kant van het eiland vind je een mooi heuvelachtig rif waar je vrijwel zeker schildpadden zult tegen komen. Om 16:00 uur zal de boot weer richting Curaçao vertrekken waar je om 17:30 weer in de haven aan zult komen met een fantastische ervaring rijker.

 

Prijs

Duiktrip incl. uitrusting USD 257 / ANG 435
Duiktrip excl. uitrusting USD 236 / ANG 400

Boottocht zonder duiken USD 137 / ANG 230

Ontbijt en lunch inbegrepen

Duur: 1 dag (van 7:00 tot 17:30)