Blue Lagoon

Ga mee op onze snorkeltrip naar het prachtige strandje Lagun. Hier aangekomen weet je weer waarom je naar een tropisch eiland gekomen bent. Hier vind je turquoise zee, witte stranden en prachtige rotsformaties waar je heerlijk langsheen kunt snorkelen. Omdat het strandje in een baai ligt en het koraal mooi dicht begroeid is, is het hier rijk aan onderwaterleven dat zich graag tussen de rotsen nestelt. Een plek waar een eagle ray of een schildpad zich graag laat zien.

Onze tweede snorkelplek is echt de absolute high light genaamd Boca Piscado wat letterlijk betekent: vissersbaai en waar het wemelt van de schildpadden. Rond het middaguur komen de schildpadden naar het ondiepe om daar gevoerd te worden. Wij zullen dan de schildpadden gaan bekijken die onder je door zwemmen en heel dichtbij komen. Deze unieke ontmoeting is er een om af te strepen op je bucket list.

Na deze snorkeltrip zullen wij nog een bezoek brengen aan het natuurpark Shete Boca wat betekent: zeven baaien. Hier zie je een andere kant van Curaçao. Hier slaat de woeste zee van de ruige noordkant tegen de rotsen aan wat weer meters hoog de lucht in vliegt. Hier kan niet gesnorkeld worden, maar het levert wel hele mooie foto’s op en er is een grot die zo uit de film Pirates of the Caribbean gegrepen is.

Prijs: USD 60 p.p. Incl. uitrusting
Minimum 4 personen
Lunch niet inbegrepen
Duur 9:30 tot 16:00