Westpunt bootduiktrip

 

Ga je met ons mee naar het ongerepte wilde westen van Curaçao?

In samenwerking met Dive Charter Curaçao of Dive In Curaçao bieden we een spannende bootduiktrip aan naar twee van de mooiste duikstekken op de Westpunt, plekken waar je vanaf de kant niet of nauwelijks kunt komen. We komen je ophalen bij je accommodatie of we spreken ineens af op het strand van Santa Cruz of Santa Martha.

De eerste duik is bij Watamula, de meest westelijke duikplaats van het eiland. Omdat de stromingen van de Zuidkant en de Noordkant hier op de Westpunt samenkomen, kan het hier stevig stromen. Dit geeft een grotere kans op groter onderwaterleven. De boot zal onze duikvlag volgen en ons weer oppikken waar we ook naar toe driften.

De tweede duik na de lunch is bij Mushroom Forest/Sponge Forest, eveneens een driftduik, boven een heuvelachtig onderwaterlandschap met champignonachtige koraalformaties. Als de weersomstandigheden het toelaten zullen we ook een kijkje nemen in de Blauwe Kamer.

De Catamaran is wat ruimer en luxer dan de RIB, op de Catamaran is er bijvoorbeeld een toilet aan boord, en is er ruimte om rond te lopen. De Catamaran vaart ook wat verder naar de Oospunt dan de RIB.

Prijs

met de RIB

  • Duiktrip excl. uitrusting USD 139 / ANG 235
  • Duiktrip incl. uitrusting USD 169 / ANG 285

met de Catamaran

  • Duiktrip excl. uitrusting USD 169 / ANG 285
  • Duiktrip incl. uitrusting USD 199 / ANG 335

Lunch inbegrepen

 

Duur: 1 dag  (+/- 9:00 tot 14:30 uur)

 

We hebben gunstigere prijzen als u twee of meer duiktrips bij ons boekt!