Underwater Photographer

 

Kun je niet genoeg krijgen van het onderwaterleven, en wil je het liefst alles vast leggen op camera? Dan is de PADI Digital Underwater Photographer Specialty Course iets voor jou. Als digitaal onderwaterfotograaf leer je alles wat je moet weten voor de beste onderwater foto’s. Denk aan drijfvermogen, de beste posities om onderwaterleven te fotograferen, en het onderhouden van je camera.

Voorkom beginnersfouten en verkort de leercurve met tips van professionals. Leer hoe u onderwaterfotografielampen (flitsers) gebruikt, vermijd verstrooiing en verbeter de kleuren.

In een theoriesessie leren we je de basis van onderwaterfotografie. Onze speciaal opgeleide onderwaterfotografie-instructeurs leren je van alles over compositie, de hoek van opname, belichting en de duikersetiquette voor fotografen.

Tijdens twee duiken doe je praktijkervaring op met het maken van foto’s met een compactcamera of actiecamera (je eigen camera of een van ons). Je gebruikt de SEA-methode (Schieten, Evalueren, Aanpassen) om geweldige foto’s te maken die je met trots aan anderen kan laten zien.

Aan het einde van de dag zul je met je instructeur de foto’s gaan bekijken en evalueren, en je krijgt de gemaakte foto’s natuurlijk toegestuurd.

Heb je al een onderwatercamera? Dan werken we met je eigen toestel. Heb je die nog niet, dan leen je er een van ons (inbegrepen in de cursusprijs).

 

Wat heb je nodig?

  • Brevet als (Junior) Open Water duiker
  • Minimum leeftijd 10 jaar
  • Goede lichamelijke conditie

 

Prijs:     USD 180 / ANG 300 (excl. boek of e-learning)

Duur:    1 dag (2 duiken)

Combineer deze cursus met onze PADI Open Water– of Advanced Open Water-cursus en krijg USD 60 / ANG 100 korting.