Paradise & Turtles

 

Ga mee op onze dive trip naar het paradijs. Waar je witte stranden, turquoise zee en een fantastisch rif kunt vinden. En als kers op de taart: schildpadden!

Wij beginnen onze trip op het strand van Cas Abou. Daar aangekomen is het letterlijk een paradijs van hagelwit strand en een mooi uitgestrekt rif. We zullen daar beginnen aan onze eerste duik. Cas Abou is het eerste strand na PortoMari met een heel groot rif. Het is zowel een goed rif voor de beginnende duiker als voor de gevorderde duiker, waar een eagle ray of een zeepaardje niet ongewoon is. Na de eerste duik is er tijd voor een lekkere lunch.

Onze tweede duik is op Playa Piscado (een klein vissershaventje) waar het letterlijk wemelt van de schildpadden. Rond het middaguur komen de schildpadden naar het ondiepe om daar gevoerd te worden. Wij zullen dan eerst de schildpadden gaan bekijken en dan naar het rif zwemmen, waar je kunt genieten van groot paddenstoelvormig koraal. Deze duik wordt gezien als een van de mooiste duiken van het eiland.

 

Prijs:

USD 119 / ANG 205 excl. duikuitrusting

USD 149 / ANG 250 incl. duikuitrusting

(Lunch niet inbegrepen.)

 

Duur: halve dag (+/- 4 uur)