Oostpunt bootduiktrip

 

 

Ga met ons mee naar een van de mooiste en gezondste riffen uit het hele Caribische gebied.

In samenwerking met Dive Charter Curaçao of Dive In Curaçao bieden we een mooie duiktrip aan naar de Oostpunt, waar je zonder boot niet kunt komen. We pikken je op bij je accommodatie en rijden vervolgens naar de jachthaven van het Spaanse Water, of we ontmoeten je meteen daar. Daar bouwen we onze duiksetjes op en laden we alles over in de RIB van de Dive Charter of de Catamaran van Dive In Curacao, afhankelijk van met welke van onze bootduikpartners je kiest.

Als alles en iedereen aan boord is, varen we door het Spaanse Water richting de Oostpunt van het eiland. Volgens kenners vind je hier het gezondste rif van de Caraïben. Omdat de kusten voorbij het Santa Barbara resort ontoegankelijk natuurgebied zijn, kun je hier ook alleen maar met de boot komen. We hoeven ook niet diep te duiken om heel weelderige zachte en waaierkoralen tegen te komen met grote scholen kleurrijke vissen. Afhankelijk van het weer en de stroming duiken we bij Tarpon Bridge, Punt Kanon, Black Rock of Hamrok.

Na onze eerste duik maken we een oppervlakteinterval in het beschutte Awa di Oostpunt of Fuikbaai waar je kunt snorkelen met unieke zeesterren en genieten van een broodjeslunch.

Daarna maken we een tweede driftduik, bijvoorbeeld bij Smokey’s of Katie’s Paradise. De boot zal onze duikvlag volgen en ons ook weer oppikken waar we weer boven komen.

De Catamaran is wat ruimer en luxer dan de RIB, op de Catamaran is er bijvoorbeeld een toilet aan boord, en is er ruimte om rond te lopen. De Catamaran vaart ook wat verder naar de Oospunt dan de RIB.

Prijs

met de RIB

  • Duiktrip excl. uitrusting USD 139 / ANG 235
  • Duiktrip incl. uitrusting USD 169 / ANG 285

met de Catamaran

  • Duiktrip excl. uitrusting USD 169 / ANG 285
  • Duiktrip incl. uitrusting USD 199 / ANG 335

Lunch inbegrepen

 

Duur: 1 dag