Emergency Oxygen Provider

 

Weten hoe en wanneer je noodzuurstof moet gebruiken, is een geweldige vaardigheid om te hebben en betekent dat je klaar bent om anderen te helpen mocht dat nodig zijn. Door PADI Emergency Oxygen Provider te worden, kun je rustig ademhalen, wetende dat je duikziektes kunt herkennen die te behandelen zijn met noodzuurstof en dat je bereid bent hulp te bieden.

 Er zijn geen vereisten, leeftijdsbeperkingen of watersessies vereist voor deze cursus – deze is voor iedereen toegankelijk. Duikers, snorkelaars en iedereen die zich in de buurt van duikers bevindt – bootbemanning, redders, enz. – zal baat hebben bij deze training.

 Je leert over duikverwondingen, verschillende soorten zuurstofapparatuur voor noodgevallen en veiligheidsoverwegingen bij het gebruik van zuurstof. Je oefent met de montage en demontage van noodzuurstofapparatuur; het inzetten van een verschillende soorten zuurstofmaskers op ademende en niet-ademende duikers.

 

Wat heb je nodig:

  • Geen duikbrevet nodig
  • Geen minimum leeftijd  

Prijs:     USD 120 / ANG 200 (excl. boek of e-learning)

Duur:    ½ dag (droge cursus, geen duik)

Combineer deze cursus met onze PADI Open Water-, Advanced Open Water– of Rescue Diver-cursus en krijg USD 60 / ANG 100 korting!